Bebek Bayramlık Modelleri - Bebek Bayram Alışverişi İçin En Sevilen Ürünler

Bebek Bayramlık Modelleri - Bebek Bayram Alışverişi İçin En Sevilen Ürünler

Bebek bayramlık modelleri, bayramın tatlı telaşı yaklaşırken anne ve babaların en çok araştırdığı ürünlerdendir. Bebeklerin doğum günü, mevlüt töreni ya da diş buğdayı partisi için ne kadar özenilirse bayramlar için de aynı özen gösteriliyor. Miniklerin en sevimli halleri bayramda insanların neşesini arttırıyor. Bebeğiniz için hem uygun fiyatlı hem kaliteli hem de oldukça sevimli giysiler arıyorsanız Miniropa olarak hazırladığımız bayramlık bebek giysileri listesine göz atmanızda fayda var. 

Yeni Doğan Bebek Bayramlık Modelleri  

Yeni doğan bebekler için en çok tercih edilen ürünlerin başında gelen tulumlar, bayramda da kurtarıcınız olacak. Hem kız hem erkek bebekler için birbirinden farklı tasarımda üretilen çeşitli tulum modellerini web sitemizden bulabilirsiniz. 0 ve 0-3 ay filtrelemesi ile ulaşabileceğiniz yeni doğan bebek ürünleri içerisinden bayrama özel şık modeller keşfedilmeyi bekliyor. Tulumların yanı sıra alt üst bebek takımları ve bebek elbiseleri de mevcut.

Erkek Bebek Bayramlık Modelleri

Erkek bebek bayramlık modelleri arasında en sevilenler yelekli, papyonlu takımlar. Minik yakışıklılar için adeta “küçük beyefendi” imajı yaratan bu modeller çok sevildi! Lacivert, gri ve siyah olmak üzere farklı renk ve model seçenekleri olan yelekli bebek takımları bayramlık için ideal! 3-6 ay, 6-9 ay, 9-12 ay, 12-18 ay ve 18-24 ay seçenekleri ile bebeğiniz için en uygun bedeni seçebilir, uygun fiyat ve hızlı teslimat ile ürününüze hemen ulaşabilirsiniz. 

Miniropa Düz Siyah Papyonlu Yelekli 3'lü Bebek Takımı

Yelekli Erkek Bebek Takım -Kareli Gri Özel Gün Kıyafeti - Dar Kalıp

Kız Bebek Bayramlık Modelleri

Çok mu çok sevimli elbiselerle minik prensesler bu bayramda çok beğenilecek! İşleme detaylı, dantelli, çiçek desenli, puantiyeli, fırfırlı, tütülü… Kız bebek bayramlık modelleri çok çeşitli! Her bedene uygun modeller arasından sizler için en sevilenleri sıraladık.

Brode İşleme Yakalı Pembe Çiçek Desenli Bandanalı Dokuma Kız Bebek Elbisesi Tütülü Astarlı

Renkli Puan Desenli Pamuklu Müslin Kız Bebek Elbise

Bebek bayram alışverişi yaparken Miniropa’ya uğramayı unutmayın. En kaliteli ürünleri uygun fiyatla sipariş vermek için acele edin, bayram yaklaşıyor! Şimdiden herkese mutlu, sağlıklı ve bereketli bir bayram dileriz.
Etiketler: bebek bayramlıkları, bebek bayramlık modelleri, bayram alışverişi, bebek bayram alışverişi, bayramlık bebek elbiseleri, kız bebek bayramlık, erkek bebek bayramlık
Haziran 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR