Bebek Kışlık Giyim İçin Hangi Ürünler Seçilmeli?

Bebek Kışlık Giyim İçin Hangi Ürünler Seçilmeli?

Bebekler kışın nasıl giydirilmeli? Kışlık bebek giyim ürünleri nasıl seçilir?

Her türlü soğuğa ve bakterilere karşı koruduğumuz minik bebeklerimiz hassas vücut yapıları sebebiyle kolaylıkla hastalanabilirler. Özellikle kış mevsiminde... Bebeklerin üşümemesi için kışın nasıl giydirildikleri oldukça önemlidir. İnce giydirilmesi kadar soğuktan korumak için kat kat giydirilen bebeğin terlemesi de hastalanmasına sebep olur. Bu sebeple bebeğinizi ne aşırı kalın, ne aşırı ince giydirmelisiniz. Ortam sıcaklığına uygun şekilde kolay giydirilip çıkarılabilen ürünler tercih etmenizde fayda var. Birkaç kat ince, vücudu saran giysiler ve dışarı çıkarken üzerine yün kazak giydirdiğinizde bebeğinizin ortam ısısına göre kıyafetini çıkarabilirsiniz. İnce ince katlar halinde giydirdiğinizde giysilerin arasındaki hava tabakası bebeğin vücudunu soğuğa karşı koruyacaktır. 

Kışlık bebek giyim için bebek tulumlarını tercih edebilirsiniz

Dışarı çıkarken bebeğin soğuktan korunmasını sağlayan ürünlerin başında tulumlar geliyor. Yumuşak yapısı ile bebeğinizin üşümesine engel olan bebek tulumları ile bebeğinizi hastalıklardan koruyabilirsiniz. Dışarı çıkarırken bebeğinize giydireceğiniz tulum patikli ve eldivenli olduğunda bu tulum, bebeğinizin normal vücut ısısını koruyacaktır. 

Bebeklerin kulakları oldukça çabuk üşür. Bu sebeple mutlaka pamuklu bir şapka ve atkı kullanılmalıdır. Ayrıca eldivenli ve patikli tulum kullanılmıyorsa eldiven, kalın çorap ve bot giydirilmelidir. Bebeklerin vücut ısısı kolaylıkla düşer ve bu sebele çabuk üşürler. Bunu önlemek için kışlık bebek giyim ürünleri seçerken bunlara dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca bebeğinizi karlı ve rüzgarlı havada dışarı çıkardığınızda cildinin soğuktan etkilenmemesi için yüzüne nemlendirici krem sürebilirsiniz.

Ortam ısısına uygun giydirin

Bebeğinizi evden çıkarırken kalın giydirmeniz normal. Ancak eğer arabaya, toplu taşımaya biniyorsanız veya kapalı bir mekana girdiyseniz mutlaka bebeğin ferahlamasını sağlayın. Eldiven, şapka ve atkısını çıkarabilirsiniz. Böylelikle bebeğinizin iç mekanda terleyip tekrar dışarı çıktığında üşümesine sebep olmayacaksınız. Bebeğiniz için seçtiğiniz kışlık ürünlerin cildi tahriş etmeyen, kaşındırmayan %100 pamuklu ürünler olmasına dikkat edin. Miniropa olarak bebeğinizin cildine dost ürünleri sizlerle buluşturuyoruz.

Etiketler: bebek giyim, kışlık bebek giyim, bebek kışlık giyim, kışlık bebek kıyafetleri
Aralık 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR