Bebek Mevlüt Elbisesi Modelleri – Miniropa Dantelli Bebek Tulum

Bebek Mevlüt Elbisesi Modelleri – Miniropa Dantelli Bebek Tulum

Bebek mevlüt elbisesi modelleri, birbirinden güzel tasarımlarıyla annelerin seçimini zorlaştırsa da bu özel gün için en doğru seçimi yapmanızı sağlayacak noktaları sizin için yazdık. Bebek mevlüt elbisesi seçerken nelere dikkat edilir? Hem uygun fiyatlı hem şık bebek mevlüt elbisesi modelleri neler? Kız bebekler için dantelli bebek tulum mevlüt için uygun mu? 

Yeni doğan bebeklerin mevlüdü doğumdan sonra 40. güne kadar yapılabilir. Mevlütte dua okunur, davetlilere yiyecek ikram edilir, hatıra olması için küçük hediyeler verilir. Dinen önemli bir tören olduğu için anneler oldukça özenir ve bebeğinin de bu özel güne uygun giyinmesini ister. Kız bebekler için birbirinden sevimli ve şık mevlüt elbiselerini Miniropa’da bulabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem de farklı yerlerde giydirebileceğiniz mevlüt elbiseleri tam minik prenseslere göre!

Miniropa Kız Bebek Mevlüt Elbisesi Modelleri 

Miniropa olarak ürettiğimiz dantelli bebek tulumu modelini buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. Takım olarak satılan bu dantelli bebek tulumları bebeğinizin mevlütü için idealdir. Dantelli bebek tulum yanı sıra dantelli bebek takımı da bulunuyor. Alt, üst ve şapkadan oluşan bu modeli de inceleyebilirsiniz.  

Bebek Mevlüt Giysisi Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Bebeğiniz için mevlüt elbisesi seçerken öncelikle bedenine dikkat etmelisiniz. Çok dar ya da çok bol bir elbise olmamalı. Kısa bir süreliğine giyecek olsa bile çok dar bir elbise ile bebeğinizi daraltmak istemezsiniz. Bedenin yanı sıra kumaş kalitesi de oldukça önemli. Mutlaka pamuklu ya da keten gibi doğal malzemelerden üretilen bebek elbiseleri tercih etmelisiniz. Kanserojen maddelerden uzak durmak için bu tarz kumaşları seçmek önemli. Ayrıca nefes alan yapılarıyla terletmeyen kumaşlar yaz bebekleri için idealdir. 

Etiketler: Bebek Mevlüt elbisesi modelleri, Bebek Mevlüt elbisesi, kız Bebek Mevlüt, kız Bebek Mevlüt elbisesi, dantelli bebek tulum,
Haziran 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR