Bebek Mevlüt Kıyafetleri Nasıl Seçilir? En Sevilen Bebek Mevlüt Takımları

Bebek Mevlüt Kıyafetleri Nasıl Seçilir? En Sevilen Bebek Mevlüt Takımları

Kültürümüzün önemli bir parçasını bebek mevlütleri oluşturur. Bebeklerin doğumdan sonraki kırkıncı gününde 40 mevlidi (bebek mevlidi) yapılır. Bebek mevlidinde dualar okunur, misafirlere ikramlıklar ve şerbet ikram edilir. Anlamlı bir tören olduğu için yeni doğum yapan anneler bebekleri için özenle kıyafetler seçerler. Bebekler için özel üretilen, bebek mevlidine uygun birbirinden şık ve sevimli kıyafetler arasından seçim yapmak oldukça zordur. Bebek mevlüt kıyafeti nasıl seçilir? Hangi modeller daha popüler? Sizin için tüm seçenekleri kaleme aldık.

Bu özel günde bebeğiniz için şık ve özenli bir kıyafet istemekte haklısınız. Ancak kıyafet seçerken sadece modeline değil, yapısına da dikkat etmelisiniz. Ortamın sıcaklığına uygun şekilde bebeğinizin terlemeyeceği ya da üşümeyeceği şekilde bir ürün tercih etmelisiniz. Ayrıca ürün kumaşı da bebeğinizin narin cildine uygun yapıda olmalıdır. Beden olarak da çok bol ya da çok dar olmamasına özen gösterin. Kısa süreliğine giyecek olsa da, bebeğinizin içerisinde rahat edeceği genişlikte alın. Ancak çok bol olmamasına da dikkat edin. Güzel ve anlamlı bir hatıra olarak kalan mevlüt töreninde bebeğinizin fotoğraflarını çekecekseniz, bol ve bedenine uygun olmayan kıyafetler kötü bir görünüme yol açacaktır. Hem fotoğraflarda güzel çıkması hem de bebeğinizin içerisinde rahat ve mutlu hissetmesi için uygun bedende kıyafet seçin.

Kız Bebekler için Mevlüt Kıyafetleri

Kız bebeklere uygun şekilde birbirinden süslü mevlüt kıyafet modelleri bulunuyor. Set halinde satın alabileceğiniz bu kıyafetlerin içerisinde elbisesi, bodysi, ayakkabısı, çorabı, aksesuarları, şapkası vs. bulunuyor. Miniropa’da kızınız için birbirinden güzel mevlüt elbisesi bulabilirsiniz. Sizin için kız bebek mevlüt kıyafet modellerinden en sevilenleri hazırladık.

Erkek Bebekler için Mevlüt Kıyafetleri

Erkek bebekler için çoğunlukla ceketli veya yelekli mevlüt takımları üretiliyor. Ancak tasarım olarak seçenek oldukça fazla. Bebek mevlütlerinde çoğunlukla beyazın hakim olduğu bebek kıyafetleri tercih ediliyor. Ancak farklı renklerle beyazın birleştiği modeller de mevcut. Sizin için erkek bebek mevlüt kıyafet modellerinden en sevilenleri hazırladık.

Etiketler: mevlüt kıyafetleri, bebek mevlüt kıyafetleri, bebek mevlüt elbiseleri, mevlüt takımı, mevlüt takımları, bebek mevlüt takımları
Mart 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR