Düz Kafa Yastığı Nedir? Düz Kafa Yastıkları Hangi Aylarda Kullanılır?

Düz Kafa Yastığı Nedir? Düz Kafa Yastıkları Hangi Aylarda Kullanılır?

Düz kafa yastığı, bebeklerde 3-18 ay arasında görülebilen kafatası şekil bozukluklarında tercih edilen bir üründür. Çoğunlukla doktorlar tarafından önerilmesi ile kullanılan düz kafa yastığı, Miniropa ile uygun fiyatla kapınıza kadar geliyor.

Bebeklerin kafa yapısı ilk aylarda büyümeye bağlı olarak şekil alır. İlk aylarda sık sık sırt üstü yatan bebeklerde bazen düz kafa sorunu görülebilir. Bebekler için düz kafa yastığı olarak bilinen bu kafa şekillendirici yastık, bu sorunu çözmenize yardımcı oluyor. Eğimli tasarımı ile kafanın düzleşmesini engelleyen bir yapıya sahip. Düz kafa yastıkları içe doğru daralan tasarıma sahiptir. Bu da kafa yapısının standart bir form almasını sağlar. 

Düz Kafa Yastığı Özellikleri Neler?

Düz kafa yastığının malzemesi ve içerisindeki dolgunluk miktarı önemlidir. Kullanılan kumaş cilde dost, dolgunluk oranı ise bebeği rahatsız etmeyecek seviyede olmalıdır. Farklı renk ve tasarımlarda üretilen bu yastıkları satın alırken en çok bunlara dikkat etmelisiniz. Ebat olarak çok büyük olmayan bu yastıklar, bebeklerin kafasının tam yerleşeceği şekilde tasarlanıyor.

Düz Kafa Yastığı Hangi Aylarda Kullanılır?

Düz kafa yastığı doktor kontrolünde kullanılmalıdır. Genellikle doktor önerisi ile 3-18 ay arasında kullanılmaktadır. Bebeğin kafa yapısındaki düzelmeye bağlı olarak bu süre kısalabiliyor. Bu noktada bebeğinizin kafasını inceleyen doktorun yorumu ve yönlendirmesi belirleyici olacaktır. Bebeğiniz için düz kafa yastığı çeşitlerini web sitemizin Bebek Yastıkları kategorisinde bulabilirsiniz. Miniropa ile uygun fiyat, yüksek kalite, hızlı teslimat ile güvenilir alışverişin tadını çıkarın! 

Etiketler: düz kafa yastığı, düz kafa yastıkları, bebek yastıkları, bebek yastık, bebek yastık çeşitleri
Temmuz 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR