Günlük Kullanıma Uygun Bebek Kıyafetleri İçin Seçenekler

Günlük Kullanıma Uygun Bebek Kıyafetleri İçin Seçenekler

Bebek kıyafetleri arasında en çok tercih edilen ürünler, günlük kullanıma uygun rahat kıyafetlerdir. Bebeklerin rahat, huzurlu ve konforlu hissedebileceği bebek kıyafet modellerini sizin için bir araya getirdik.

Günlük Kullanıma Uygun Bebek Kıyafetleri Nelerdir?

Günlük bebek giyimi için en kullanışlı ürünlerin başında tulumlar geliyor. Bebek tulumları, annelerin kurtarıcısı adeta. Patikli olanları bebeklerin çorap çıkarma probleminin önüne geçerken, çıtçıtlı olanları da kolay bez değiştirme imkanı sağlar. Üstelik omuzdan çıtçıtlı body ve tulumlar da bebeğinizin üzerini değiştirirken kolaylık sağlar. Tulumların yanı sıra bebeğinizin günlük giyiminde tercih edebileceğiniz çok sayıda ürün var. 

  • Bodyler (çıtçıtlı ve patikli bodyler kullanım kolaylığı sağlayacaktır)
  • Tek parça tulumlar 
  • Uzun pantolonlar veya eşofmanlar
  • Zıbın Takımları
  • Yelekler veya hırkalar

Bebeğiniz için günlük kıyafet seçerken yaşını değil, kilosunu göz önünde bulundurmalısınız. Böylelikle bebeğinizin bedenine uygun kıyafeti seçebilirsiniz. Ayrıca pamuklu kumaştan üretilen ürünler seçerseniz bebeğinizin cildine uygun bebek kıyafetleri seçmiş olursunuz. Pamuklu ürünler bebeğinizin cildine zarar vermez, tahriş etmez. Bebeğinizin hareketlerini kısıtlayacak kıyafetler yerine daha rahat ve esnek giysiler seçmelisiniz. Miniropa olarak bebeğinizin cilt sağlığı düşünülerek özenle üretilen bebek giysilerini sizlere ulaştırıyoruz. Tüm ürünlerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz. 

​​​​​​

 

Etiketler: bebek kıyafeti, bebek giyim, bebek alışverişi, yeni doğan kıyafetleri, bebek kıyafetleri
Nisan 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR