Hastane Çıkışı Bebek Kıyafetleri İçin Öneriler

Hastane Çıkışı Bebek Kıyafetleri İçin Öneriler

Hastane Çıkışı Bebek Kıyafetleri

Hastane çıkışı bebek kıyafetleri yeni doğan bebeklerin doğum sonrasında ihtiyaç duydukları giyim ihtiyacı için hazırlanan giysilerden oluşur. Hem bebeğiniz için hem de bebek bekleyenler için hediye olarak tercih edebileceğiniz en güzel hastane çıkışı bebek kıyafetleri Miniropa'da. Sizin için hastane çıkışı bebek kıyafet önerilerini ve seçerken dikkat etmeniz gerekenleri kaleme aldık.

Hastane çıkış setleri 3’lü, 5’li ve 10’lu gibi farklı büyüklükte setlerden oluşmaktadır. Bazı yeni doğan bebek setleri içinde zıbın, eldiven, şapka, çorap, body, önlük, mendil, battaniye, tulum gibi parçalardan vardır. Bazı hastane çıkış setleri ise ekstra parçalara sahip olabilir. Hırka ve kışlık tulum gibi… Hem yazlık hem kışlık ürünler arasından dilediğinizi seçerek bebeğinize ilk günlerinde ihtiyaç duydukları konforu sunabilirsiniz.

Hastane Çıkışı Kıyafetleri Seçerken Kumaşa Dikkat Edin!

Bebeklerin hassas cildini göz önünde bulundurarak giysi seçimi yapmak doğru olacaktır. Cildini tahriş etmeyecek, zarar vermeyecek, kimyasal bulunmayan kumaşları seçmelisiniz. Bunun için %100 pamuklu yapıya sahip hastane çıkışı kıyafetlerini öneriyoruz. Miniropa, bebekler için cilt dostu ürünler sunar.

Mevsime Uygun Seçim Yapın

Hastane çıkışı kıyafetleri arasından bebekler için en uygun olanı seçerken mevsime dikkat etmek gerekir. Eğer bebeğiniz yazın doğacaksa terletmeyen ancak vücut ısısını da koruyan kumaş seçmelisiniz. Eğer kışın doğacaksa üşümesini engelleyen ürünler seçmelisiniz. Bazı setlerin içerisinde hırkalar bulunuyor. Bu tarz setleri seçerek bebeğinizin üzerini mevcut oda ısısına göre giydirip çıkarabilirsiniz.

Eğer sezaryen doğum yapacaksanız hastane çıkış seti için yedek de almanız gerekebilir, çünkü hastanede daha fazla kalabilirsiniz. Bu sebeple yedek set almakta fayda var. Doğum çantası hazırlarken en çok ihtiyacınız olacak şey, bu setlerdir. Bebeğinizin ilk anlarından itibaren rahatını sağlamak için doğru ürünleri seçmelisiniz. 

Miniropa Hastane Çıkış Setleri Önerileri

Miniropa olarak hem online hem de mağazamızdan satışını yaptığımız hastane çıkış setleri arasından bebeğiniz için en güzelini seçebilirsiniz. İşte, en sevilen modeller… 

Etiketler: hastane çıkış seti, hastane çıkışı bebek kıyafetleri, hastane çıkış setleri
Ağustos 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR