Kozmonot Tulum Nedir? Bebekler İçin Kozmonot Tulumlar Kullanışlı Mıdır?

Kozmonot Tulum Nedir? Bebekler İçin Kozmonot Tulumlar Kullanışlı Mıdır?

Kozmonot tulum modelleri, bebekler için sıcak ve konforlu bir kış sunuyor. Yılın soğuk günlerinde ebeveynler bebeklerinin üşümesinden dolayı endişe duyarlar. Özellikle dışarı çıkarırken bebekler kat kat giydirilir, vücutları soğuktan korunmaya çalışılır. Ancak kat kat giydirmek yerine kozmonot tulumlarla artık bebeklerin üşümesini engellemek mümkün.  

Bebeğiniz Kozmonot Tulum Sayesinde Sıcak Bir Kış Geçirsin

Bebeklerin, özellikle yeni doğan bebeklerin bağışıklık sistemleri yetişkinlere göre oldukça zayıftır. Bu sebeple vücut sıcaklıkları doğru seviyede tutulmalı, üşümemeleri sağlanmalıdır. Kolaylıkla üşüyebilen yeni doğan bebekler, çok çabuk hasta olabilirler. Bunun önüne geçebilmek için bebeklerin vücut ısıları 36 ila 37.2 santigrat derece arasında tutulmalıdır. Vücut ısısı bu dereceden yüksek olursa bebek terlemiş, daha düşük olursa da üşümüş demektir. Bebeğinizi dışarı çıkardığınızda vücut ısısını ideal seviyede tutmak biraz zor olabilir. Bunun için onu sarıp sarmalar, kat kat giydirirsiniz. Ancak bunun yerine daha pratik ve daha korunaklı bir ürün var; kozmonot tulumlar… Annelerin vazgeçilmezi haline gelen kozmonot tulumlar bebeğiniz için soğuğa karşı en iyi korumayı sağlar. Astronot tulum olarak da bilinen kozmonot tulum modelleri, baş-gövde ve bacak dahil olmak üzere vücudun tamamını kaplayacak şekilde tasarlanır. Tek parçadan oluşan bebek giyim ürünüdür. Diğer tulumlardan farkı ise, dış giyime uygun şekilde, kalın kumaştan üretilmiş olmasıdır. Yani, bebeğiniz için kullanabileceğiniz tek parça palto, mont olarak da düşünebilirsiniz.

Ebeveynlerin Kurtarıcısı Kozmonot Tulumlar

Kozmonot tulum ya da diğer adıyla astronot tulum giydirdiğinizde, bu tulumun altına kat kat giydirmenize gerek kalmaz. Bu sayede bebeğinizle dışarı çıktığınızda kapalı alanlarda tulumu çıkararak ideal vücut sıcaklığını korumasını sağlayabilir, terlemesini önlersiniz. Dış mekanlarda da tulum sayesinde üşümesini engellersiniz.

Miniropa’da bebeklerin hassas vücut yapılarına özel üretilen çok çeşitli kozmonot tulum modellerine ulaşabilirsiniz. Rengarenk, farklı desenlerde üretilen pek çok kozmonot tulum web sitemizde ve mağazamızda mevcut. Bu ürünleri inceleyerek bebeğiniz için ideal tulumu seçebilir, onun sıcacık bir kış geçirmesini sağlayarak siz de rahat ve huzurlu bir kış yaşayabilirsiniz.

Etiketler: kozmonot tulum, tulum, bebek tulum, kışlık tulum, bebek kışlık tulum, astronot tulum, kozmonot tulum modelleri, kışlık tulum modelleri, bebek tulumları, astronot tulum modelleri, kozmonot tulumlar, astronot tulumlar
Şubat 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR