Özel Günler İçin Erkek Bebek Takımları – Yelekli Erkek Bebek Takımı Modelleri

Özel Günler İçin Erkek Bebek Takımları – Yelekli Erkek Bebek Takımı Modelleri

Özel günler için erkek bebek takımları arayan anne ve babalar için ilk adres Miniropa! Doğum günü, mevlüt, bayram, düğün gibi özel gün ve etkinliklerde bebeğiniz için tercih edebileceğiniz en şık takımlar sizi bekliyor. 

Bir düğüne gidiyorsanız, bir yemeğe davetliyseniz, bebeğinizin doğumgünü için veya mevlüt töreni için… Özel günlerde bebeğinizin resmi ve şık giyinmesini istediğiniz her anda Miniropa yanınızda. Erkek bebek takımları, anne ve babalar için özel günlerin kurtarıcısı oluyor. Birbiriyle uyumlu parçalardan oluşan takımlar sayesinde kombin yapma derdi de kalmıyor. Mevsime uygun uzun kollu veya kısa kollu seçenekleri bulunan erkek bebek takımlarının farklı renk seçenekleri de var. En sevilen modellerimiz arasında yer alan yelekli erkek bebek takımı özel günler ve davetler için sizin de tercihiniz olabilir. Bebeğinizin şık görünümünü tamamlayacak yelek ve papyon gibi parçalarıyla bu ürünü mutlaka incelemelisiniz. Miniropa yelekli erkek bebek takımı farklı ay ve yaşa uygun beden seçeneklerine de sahip. Pantolon, t-shirt, papyon ve yelek gibi parçalardan oluşan bu takımlarla bebekler hem çok sevimli hem çok şık!  

Erkek Bebekler İçin Alt Üst Takımlar 

Erkek bebekler için papyonlu ve yelekli bebek takımlarının yanı sıra günlük giyime uygun alt üst takımlar da bulunuyor. Pamuklu kumaşı, hareket imkanı sağlayan esnek yapısı ve birbirinden farklı tasarımlarıyla Miniropa bebek takımları bebekleri mutlu etmeye hazır! Yazlık, kışlık, çıtçıtlı, patikli, 2 parçalı, 3 parçalı, mavi, gri, hayvan figürlü, araba figürlü… Saymakla bitmeyen çeşitleriyle en sevilen erkek bebek takımları Miniropa’da! 

Etiketler: erkek bebek takım, erkek bebek takımları, yelekli erkek bebek takımı, papyonlu erkek bebek takımı
Temmuz 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR